2 شاپ می 1 ثبت آگهی رایگان ماشین در بوق 3 خرید از فروشگاه پرزگیر دوکاره arso لوازم آشپزخانه دکوراسیون پرزگیر لباس mic آشپزخانه قیمت امروز ماشین بوق
حذف در پنل کاربری [X]
مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی

آمار فروشگاه

افراد آنلاین : 2 نفر
بازديد امروز : 69
بازديد ديروز : 195
كل بازديدها : 91569

دیگر امکانات

  • یک مدیر موفق باید نسبت به غذا های ارائه شده، پذیرایی در مراسمات عروسی و… آگاهی داشته باشد.
  • یک منو ایجاد کنید
  • قبل از ارائه اولین غذا، آنها را امتحان کنید.
  • مکانی را برای اجاره کردن و یا خریدن پیدا کنید
  • به آماده کردن آشپزخانه خود بپردازید
  • تجهیزات لازم برای راه اندازی آشپزخانه صنعتی و سرویس دهی را تهیه کنید
  • مجوز های لازم را از وزارت بهداشت و استاندارد دریافت نمائید.
  • قیمت ها را مشخص کنید.
  • یکی دیگر از مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی این است که کارمندان را استخدام نمائید.
  • به بازاریابی بپردازید

به چه دلیلی باید هود آشپزخانه را تمیز کنیم؟ اهمیت تمیز کردن هود های صنعتی چیست؟

همان طور که میدانید حجم بالای پخت و پز در آشپزخانه های صنعتی، کترینگ، فست فود و… سبب ایجاد آلودگی، دود و چربی خواهد شد و هود های صنعتی تا حد زیادی از ماندن این ذرات و آلودگی ها در فضای آشپزخانه جلوگیری کرده و باعث تهویه ی هوای آشپزخانه ها می شوند، از طرفی با مکش این ذرات و وجود گرد و غبار کانال هود و فیلتر های آن دچار رسوب خواهند شد که اگر به موقع تمیز نشود منجر به کاهش قدرت مکش و کارایی هود، کاهش قدرت فن و سانتریفیوژ و در نهایت افزایش احتمال آتش سوزی در آشپزخانه می شود، عدم توجه به این موضوع سبب کاهش طول عمر مفید هود شده و شما مجبور به خرید مجدد آن و پرداخت هزینه ی اضافی خواهید شد.

آیا تمیز نکردن هود در آشپزخانه های صنعتی منجر به آتش سوزی می شود؟

در صورت شعله ور شدن اجاق با روشن بودن فن هود و مکش شعله ها به سمت کانال، در صورت کثیف بودن کانال هود چربی های انباشته شده همانند سوخت عمل کرده و باعث گسترش شعله خواهند شد در نهایت حرکت شعله ها به سمت کانال هود باعث آتش گرفتن سانتریفیوژ و جرقه در مدار برق آشپزخانه و خسارت به دیگر تجهیزات برقی متصل به مدار است، پس همان طور که میدانید عدم توجه به تمیز کردن کانال و فیلترهای هود میتواند در محیط هایی مانند آشپزخانه های بزرگ منجر به ایجاد خسارت های فراوانی شود، زمان تمیز کردن هود بستگی به محل قرار گیری آن، حجم پخت و پز و… دارد ولی معمولا بهتر است هر ماه برای تمیز کردن آن اقدام کنید، همچنین برای تمیز کردن هود باید تمامی بخش ها شامل بدنه، فیلتر، کانال و موتور به خوبی تمیز شوند.

معرفی چهار پایه استیل

همان طور که اشاره شد این محصول کاملا بهداشتی بوده و در برابر رطوبت و خوردگی مقاومت بالایی دارد رویه ی این چهار پایه یا صندلی از جنس ورق استیل روکش دار میباشد و ابعادی برابر با ۴۰*۴۰ سانتیمتر با ارتفاع ۶۰ سانتیمتر دارد البته به دلیل وجود ۴ عدد کفشک مشکی رنگ در پایه های این محصول میتوان ۲ تا ۳ سانت ارتفاع پایه ها را بالا برد.

این صندلی استحکام و مقاومت بسیار بالایی داشته به طوری که در ۴ طرف آن از پروفیل استیل ۴۰*۴۰ استفاده شده است و برای افزایش استحکام نیز پایه ها را با پروفیل استیل ۲۰*۲۰ به یکدیگر اتصال داده اند.